Reijinga Kunst en ontwerp

home   schilderijen   biografie    les   contact   links

 

Tjerk Reijinga werd geboren in Hilversum, in 1955, uit een zeer creatieve familie. Het was dus ook geen verrassing dat, na een carrière in de Communication Industry, hij is gaan schilderen. Zijn waardering en bewondering van de Oude Meesters heeft hem geïnspireerd om zich de zo gespecificeerde techniek van het "Trompe l'Oeil" eigen te maken en weer te geven in:

stillevens, zeeslagen en muurschilderingen. Door de jaren heen is zijn stijl zich meer gaan ontwikkelen in de richting van het magisch realisme, op basis van de oude 17e Eeuwse techniek, in objecten en serene landschappen van deze tijd.

Zijn schilderijen zijn gehuisvest in privé collecties van banken, bedrijven of privé personen. Daarnaast zijn Tjerk Reijinga's schilderijen geveild door gerenommeerde veiling huizen.

Sinds 2009 geeft hij ook privé schilderlessen en APT®, een persoonlijk coaching traject waarbij de leerling zich leert bekwamen in het in de markt zetten van zijn of haar kunst. Maar om het schilder- en inrichtingsvak volledig te beheersen is Tjerk Reijinga eerst vijf jaar werkzaam geweest bij een professioneel schilderbedrijf, heeft een opleiding Binnenhuis Architectuur gevolgd en is Tjerk Reijinga nu ook actief in het inrichten en verfraaien van uw woning of kantoor.

 

   

 
                  copyright©1994 Tjerk Reijinga